Ademworkshop

Ademreis   

Ga je mee op reis? Eerstvolgende data: 27 september, 1 en 29 november 14.30 – 17.00 uur in Zaandam

Ademreizen zijn diepgaande innerlijke reizen die je maakt met de verbonden ademhaling. Dit is een zeer krachtige techniek, een zelf helende tool, die je weer verbindt met het schitterende wezen dat je van nature al bent.

Vaak zijn we zo op zoek buiten onszelf en leven voor een groot deel in ons hoofd. Ademreizen kunnen je helpen dit patroon te doorbreken. Geen mens heeft eenzelfde ademhaling. Jouw patroon vertelt veel over je en over hoe je in het leven staat. Een beperkt patroon is veelal gelinkt aan het verleden. Maar juist in het heden kan het je gevangen houden. Door een beperkt patroon bewust te openen en vergroten, en adem te brengen naar die delen van jou waar je vasthoudt, waar de energie blokkeert, kun je jezelf bevrijden van oude pijn, onverwerkte emoties en loslaten van gedachtegoed dat niet meer bij je past. Zo ontstaat er weer ruimte, ruimte voor persoonlijke groei, ontspanning en innerlijke rust.

Voor wie?

Voor iedereen die nieuwsgierig is, meer wil ontdekken van zijn/haar binnenwereld. Ook als je fysieke, emotionele of andere klachten, bijvoorbeeld spanningsklachten ervaart kunnen ademsessies heilzaam zijn. Ademsessies helpen je weer meer vanuit je hart te leven, contact te maken met jouw passies, je levensvreugde en je levensenergie.

Wat doen we?

Voorafgaand aan de ademsessie krijg je informatie over de techniek. We doen lichaamswerk om letterlijk wat in je lichaam te landen. Waarna je een volledige ademsessie zult ervaren.  Na de sessie is er tijd om ervaringen met elkaar te delen.

Investering: 40€

Begeleiding: Ik begeleid de middag. Ook is er assistentie aanwezig.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers, hiermee kunnen we een ieder voldoende aandacht geven.

Locatie: diverse locaties in Zaandam, waaronder de Lichtplaats.

Meer informatie:

Je ademt individueel, maar wel in een groep.
Verbonden ademen helpt je je innerlijke ruimte te verkennen en te vergroten en je levensenergie weer te laten stromen. Het geeft je zelfinzicht en werkt helend en bevrijdend. Je ademhalingspatroon is het resultaat van je onbewuste emoties, angsten, verlangens en belemmeringen. Met de verbonden ademhaling kun je een beperkt adempatroon verruimen. Anders dan bij individuele sessies lift je tijdens de ademcirkel mee op de groepsenergie en vindt er een deelronde plaats.
voor de exacte data en locaties kun je t beste even een mailtje sturen.