Inge Kraan

Mijn verhaal

Met een grote interesse in wat mensen beweegt, begon ik als antropoloog. Mijn nieuwsgierigheid en verlangen naar de innerlijke belevings- en gevoelswereld brachten mij op het pad van Rebalancing en Ademwerk.

Van jongs af aan heb ik een grote interesse gehad in mensen. Ik studeerde Culturele Antropologie en reisde de wereld over om denkbeelden en gedragingen van mensen uit verschillende culturen te onderzoeken. Vervolgens ben ik mij gaan specialiseren in de werkende mens en haar gezondheid. Ik ontwikkelde beleid op gebied van verzuim, arbeidsomstandigheden en re-integratie.

Een diep verlangen, een weten dat er meer was dan deze overheersend cognitieve wereld en een burn-out en borstkanker hielpen mij de weg naar binnen te maken. Mijn gevoelswereld en mezelf beter te leren kennen. Simpelweg weer de signalen van mijn lichaam op te pikken. Adem en Rebalancing lichaamswerk waren voor mij de ingang.  Brachten en brengen mij de omarming van dat wat is, niet te hoeven veranderen, ontspannen in wie je  werkelijk bent helpen mij vrijer, authentieker en meer ontspannen te leven.

Steeds meer voelde ik de behoefte om ook andere mensen te begeleiden op hun weg naar een verruimd, gezond en gepassioneerd leven. Ik volgde diverse opleidingen, waaronder de opleiding Transformational Breathing, Rebalancing beroepsopleiding, Voedingsdeskundige en diverse Reiki en massage trainingen, diverse dans en bewegingsopleidingen/ trainingen en workshops en richtte mijn praktijk op.

In mijn praktijk in Zaandam begeleid ik dagelijks met veel aandacht en bezieling mensen op hun pad van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geef ik workshops aan groepen, doceer aan de Rebalancing Beroepsopleiding, aan de ademopleiding Adem en Stem en begeleid bij een Advanced Bronwerk Jaartraining.

 

Nieuwsgierig? Neem contact op