Agenda

Workshops Rebalancing, Adem en dans

Wil je kennis maken met Rebalancing, ademwerk of dans? Regelmatig geef ik workshops en cursussen. 

Als trainer ben ik verbonden met de Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn. Bij de School voor Rebalancing kan je terecht voor workshops, trainingen en de beroepsopleiding. 

18

april

Ademreis: ga je mee?

Op reis met je adem als voortuig

10 weken op reis met je adem als voortuig, je lichaam als kompas. Aanwezigheid in het NU. Een flinke dosis Zelfliefde als reisbestemming.

Data: 18 april – 9 mei – 23 mei – 6 juni – 27 juni 2023

De Meditatietuin, Amsterdam

7-9

april

Vrouwenretraite

Het Mysterie van de vrouwelijke energie

Samen met een groep vrouwen ga je op onderzoek naar jouw vrouwelijkheid, naar wat het voor jou betekent om vrouw te zijn. Er zijn veel ideeën, normen en idealen over vrouwelijkheid. Vele ervan komen vanuit een eeuwenlange, mannelijk dominante blik, de male gaze. Op elke vrouw heeft die veel invloed gehad, waardoor we vaak onze vrouwelijke energie zijn gaan terughouden.

Wat ga je ontdekken over jezelf en over jouw vrouwelijkheid als we de invloeden van de mannelijke blik en ideeën er tijdelijk vanaf halen?

Havelte

25

juni

Workshops Aanraken met Aandacht

Massage met Rebalancingtechnieken

Op deze dagen maak je kennis met de basiselementen uit Rebalancing lichaamswerk. In een kleine groep (6-12 personen) kun je een dag ontdekken hoe het voor je is om met volle aandacht aan te raken en aangeraakt te worden. Je leert diverse Rebalancing uitgangspunten en technieken, die je daarna kunt toepassen bij jezelf en anderen in je dagelijks leven. Je gaat werken met het nek-, schouders- en ruggebied, een plek waar spanning en stress opgeslagen kan zijn.

Ervaring met aanraken is niet nodig. Tijdens deze dag maak  je ook kennis met bijvoorbeeld meditatie, ademoefeningen, beweging of klank. Laat je verrassen! Als trainer van de School voor Rebalancing geef ik deze workshop. 

Regio Amsterdam/Zaandam

september

Rebalancing®massage technieken

Altijd al willen leren masseren? Vind je aanraken of aangeraakt worden fijn? Ben je nieuwsgierig naar de wijsheid van het menselijk lichaam? Of wil je meer toegang tot je gevoelswereld? Dan is deze cursus misschien iets voor jou!

Zaanstreek of Amsterdam